Werkwijze
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Algemene voorwaarden
 
 
 
 
 
 
Mariposa logo

 

Energetische behandeling

In mijn visie hebben we een goede gezondheid, wanneer ons lichaam, onze ziel én onze geest goed functioneren en in balans zijn. 

Er zijn veel factoren die dit evenwicht kunnen verstoren, onder andere lichamelijke en geestelijke (over)belasting en blokkades veroorzaakt gedurende ons leven. De meest hardnekkige blokkades en remmingen ontstaan door overtuigingen, die we zijn gaan geloven. De blokkades veroorzaken lichamelijke en mentale klachten. 

Door het gesprek aan te gaan, waar ik iedere behandeling mee begin, verfijn ik mijn beeld van blokkades en kom ik tot de meest geschikte methode van behandeling. Het doel is om blokkades en remmingen van lichaam en geest weg te nemen. Een behandelmethode waar ik veel gebruik van maak is het in contact komen met de diepere lagen in jezelf. Hierdoor wordt je je bewust van diep gelegen overtuigingen of onverwerkte ervaringen, door je hier bewust van te worden kunnen ze verwerkt en opgelost worden. Je bevrijdt jezelf op deze manier van klachten die met de ervaringen verbonden waren. Bovendien kun je je losmaken van belastende energie die je mogelijk van anderen hebt overgenomen. 

Zo ontstaat na verloop van tijd ruimte om je hart te openen, zodat je je ware bestemming kunt volgen. Door weer te luisteren naar je lichaam en te leven vanuit je hart, kan van binnenuit herstel plaatsvinden en kun je een blij en gelukkig leven leiden.

Op al mijn behandelingen zijn de Algemene voorwaarden van Mariposa natuurgeneeskunde van toepassing. De privacyverklaring kun je hier inzien.

 

 
   

 

 
       
   
(C) 2019 Mariposa
Disclaimer
Over deze site