Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Cliënten over mij
Trainingen
Sa Calma
Lowakimo
 
 
 
Mariposa logo

 

Mijn naam is Sharon Nethercott. Oorspronkelijk heb ik de lerarenopleiding voor tekenen/handvaardigheid gevolgd. Ik ben meteen na mijn afstuderen gaan werken bij Het Limburgs Dagblad en was daar een lange tijd werkzaam als beeldredacteur. Ik heb het beroep van juf nooit uitgeoefend, maar heb wel altijd graag met mensen gewerkt en ook altijd met veel plezier mensen begeleid. Gefascineerd door de behandelingen van mijn eigen therapeute, ben ik de opleiding voor energetische natuurgeneeskunde gaan volgen. Naast mijn opleiding in de natuurgeneeskunde heb ik maandelijkse trainingen bij een collega therapeute gevolgd, om me te scholen in het werken met subtiele energie. Hierdoor heb ik me een vorm van energetische natuurgeneeskunde eigen gemaakt, die tot op hoog subtiel niveau werkzaam is.

Ik heb drie prachtige tieners, twee dochters en een zoon. Mijn kinderen zijn erg gevoelig en daarom heb ik destijds als onderwerp voor mijn scriptie hoogsensitiviteit gekozen. Ik behandel grotendeels hoogsensitieve cliënten waardoor ik me ben gaan specialiseren in een behandelvorm die weliswaar zacht, maar ook diep inwerkt. Vanuit een groot verlangen om mijn kennis en werkwijze over het omgaan met hoogsensitiviteit met de wereld te delen, ben ik deze doelgroep gaan behandelen op een energetisch subtiele manier. Door de jaren heen is mijn werkwijze verfijnd.

Mijn persoonlijk doel is om volledig vanuit mijn hart te leven en mijn potentieel volledig in te zetten, vanuit dankbaarheid en liefde dienstbaar zijn.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het maken van krachtstenen. De energie die ik bij mijn behandelingen inzet, laad ik ook in stenen op. Intuïtief beschilderde stenen worden op deze manier ware Krachtstenen, je eigen talisman helpt je op weg naar heelheid en bezieling.

Gevoeligheid, kwetsbaarheid, bezieling... Het zijn allemaal ingrediënten om ons persoonlijk gelukkig te maken en de wereld waarin we leven een weerspiegeling te laten zijn van ons innerlijk verworven geluk.

Ik ben aangesloten bij:

VBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen

en de stichting

RBCZ - een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

 
   

 

 
       
   
(C) 2019 Mariposa
Disclaimer
Over deze site