Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Cliënten over mij
Trainingen
Lowakimo
 
 
 
Mariposa logo

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Sharon Nethercott. Ooit, lang geleden, heb ik de lerarenopleiding tekenen/handvaardigheid gevolgd. Ik ben meteen na mijn studie gaan werken bij Het Limburgs Dagblad en was daar een lange tijd werkzaam als layout- en beeldredacteur. Ik heb het beroep van juf nooit uitgeoefend, maar heb wel altijd graag met mensen gewerkt en ook altijd met veel plezier mensen bijgestaan. Gefascineerd door de behandelingen van mijn eigen therapeute, heb ik vele jaren later, de HBO opleiding voor energetische natuurgeneeskunde gevolgd. Naast de natuurgeneeskunde heb ik destijds ook maandelijkse trainingen bij een collega therapeute gevolgd, om me te scholen in het werken met subtiele energie. Hierdoor heb ik me een therapie eigen gemaakt, die op subtiel niveau werkzaam is.

Ik heb drie prachtige kinderen, twee dochters en een zoon. Mijn kinderen zijn erg gevoelig en daarom heb ik als onderwerp voor mijn scriptie hoogsensitiviteit gekozen. Ik behandel grotendeels hoogsensitieve cliŽnten, waardoor ik me ben gaan specialiseren in een behandelvorm die weliswaar zacht, maar ook diep inwerkt. Door de jaren heen is mijn werkwijze verfijnd, door mijn persoonlijke ontwikkeling en inzichten.

Mijn persoonlijk doel is om vanuit mijn hart te leven en me volledig in te zetten. Hierdoor kan ik iedereen persoonlijk benaderen, zonder begrensd te worden door tunnelvisie of protocollen.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen om krachtstenen in te zetten, om transformatieprocessen te ondersteunen. De energie die ik bij mijn behandelingen inzet, laad ik in deze stenen op. IntuÔtief beschilderde stenen worden op deze manier ware Krachtstenen, je eigen talisman die je helpt op weg naar heelheid en bezieling.

Afgelopen jaar ben ik begonnen aan de opleiding Jungiaanse psychologie. Hierin heb ik concrete gereedschappen gevonden om blijvend aan mezelf te werken en het wonderlijk dynamische transformatieproces nog beter te begrijpen. Deze competenties zet ik dan ook in bij de behandeling van mijn cliŽnten. Gevoeligheid, kwetsbaarheid, bezieling... Het zijn allemaal ingrediŽnten om ons persoonlijk gelukkig te maken en de wereld waarin we leven een weerspiegeling te laten zijn van ons innerlijk verworven geluk.

Ik ben aangesloten bij:

VBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen

en de stichting

RBCZ - een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

 
   

 

 
       
   
(C) 2023 Mariposa
Disclaimer
Over deze site