Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
CliŽnten over mij
Trainingen
Sa Calma
Lowakimo
 
 
 
Mariposa logo

 

Lotte

Ik heb heel veel gehad aan de sessies met Sharon. Naast de energetische behandeling zelf, heeft ze me erg geholpen door een onbevooroordeeld oor en open hart te bieden en een bepaald soort ruimte te geven. Ze heeft me dingen laten inzien en mij daarbij toch helemaal in m'n eigen kracht gelaten. Dat en de gesprekken heb ik dus echt als helend ervaren en het energetische werk zelf natuurlijk ook! De behandeling kan soms heel intens zijn, maar is altijd super mooi en ook wel echt nodig. Met hulp van Sharon heb ik delen van mezelf terug gevonden, stukken opgelost en nieuwe dingen in beweging gezet. En zoveel mooie inzichten! Ik zou zeker aanraden een afspraak bij Sharon te maken als je dichter bij je jezelf en je gevoel wilt komen.


Joyce

In mijn proces om helder te krijgen waar mijn gemis nu echt om draait, heb ik jou getroffen.
Ik ben een paar maanden bij je geweest en dat was indrukwekkend.
Want wat er nou in essentie gebeurde was dat jij mij toegang verschafte tot een stevige dosis energie die ik op dat moment echt miste.
De eerste keer had ik nog niet goed in de gaten dat het contact met jou ervoor zorgde dat ik dat kon ervaren wat er gebeurde.
De tweede keer was datgene wat zich aandiende zo heftig dat het me wel duidelijk werd dat ik dit niet (vooral niet op dat moment in mijn levensfase) zelf voor elkaar gekregen zou hebben, zonder jouw stevige liefdevolle energie.
De derde keer werd mijn proces weer in een versnelling gebracht, wat ik heel graag wilde, maar niet zelf voor elkaar zou hebben gekregen. Daarbij, en dat vind ik heel fijn, ervoer ik steeds vaker en duidelijker de zachtheid. Dus niet de scherpte die pijn altijd veroorzaakt, maar steeds meer de zachtheid die de pijn minder rauw liet zijn. Er kwam meer helderheid gecombineerd met deze zachtheid, een hele waardevolle combinatie. In de keren die volgden heb ik dit besef, dit proces, steeds meer gewaardeerd.
Voor mij, Sharon, ben jij een krachtige liefdevolle therapeut, die heel goed weet wanneer ze haar kwaliteiten mag inzetten.

Sonja

Sharon is een hele pure, liefdevolle therapeut die intuïtief feilloos aanvoelt welke therapievorm bij haar cliënt past. Het mooie hierbij is, dat ze jezelf naar binnen laat keren om zo tot eigen inzichten te komen. Daarbij schroomt ze niet om de confrontatie met je aan te gaan, altijd op een liefdevolle manier. Verder is ze in staat om datgene wat zich met woorden niet laat overbrengen tot uiting te laten komen middels tekeningen of energie. Een erg fijne therapeute, waarmee je binnen je eigen grenzen flink de diepte in kunt gaan.

Paula

Ik waardeer jou als therapeut zeer, de onvoorwaardelijke openheid waarmee je de mens tegemoet treedt schept vertrouwen terwijl je met zeer gedegen "ondervraging" zonder omhaal "to the point" weet te komen. Ik vermoed dat je creatieve aard hierin een rol ten voordele speelt, als kunstenaar ben je per slot van rekening gewend probleemoplossend bezig te zijn.
Bij je energetische behandeling spreekt het gebruik van beeldtaal mij zeer aan, met oneindig geduld en hoge zuiverheid weet je balans en helderheid terug te brengen. Je weet hoeveel belang ik aan zuiver-zijn hecht.

Cindy

Onbeschrijflijk…. Moet je zelf aan den lijve ondervinden en meemaken.
Je openstellen en laten gaan!

Vriendelijk… Hartverwarmend…. Sharon heeft mij goed geholpen zowel lichamelijk als geestelijk!
Een echte aanrader!

Truus

Ik bezoek Sharon al enige jaren met regelmaat. In het begin was het nodig om mijn leven weer op de rit te krijgen. Door haar behandelingen en gesprekken werd het voor mij makkelijk om in mijzelf te kijken en te leren dat ik voor mezelf mag kiezen. Maar daarvoor moest ik wel eerst weten waar het zeer zat. Dus alles wat ik verstopt had moest open gelegd worden, niet gemakkelijk maar met hulp van Sharon lukte dit steeds beter. Ik kan nu na jaren concluderen dat ik een ander, gelukkiger mens ben. Nog steeds met vragen waar niet zomaar een antwoord op te vinden is, maar met een energetische behandeling en een goed gesprek komen ook de laatste resten onverwerkt verleden wel weer op hun plek.

Ik heb ook enkele van haar workshops bezocht, beide keren werden me opnieuw de ogen geopend, zei hanteert deze mooie instrumenten om dichter bij jezelf te komen. Een aanrader. Het is niet meer uit lijfsbehoud dat ik nu nog bij Sharon in de praktijk kom, maar omdat het voor mij een mooie manier is om aan mezelf te werken. Ik heb mijn leven weer in eigen hand genomen, maar soms is het fijn wanneer iemand als Sharon je hand toch even vast houdt en je laat voelen dat alles goed komt. Niet vandaag , niet morgen, maar elke dag een beetje meer.
Tara

Voordat ik Sharon leerde kennen voelde ik mij opgebrand en vertwijfeld. Keuzes maken vond ik lastig, omdat ik echt niet meer wist wie ik was en wat ik zelf wilde. Jarenlang heb ik mijzelf laten leiden door de meningen en visies van anderen. Ik was mijzelf uit het oog verloren en dat was de bron van vele lichamelijke klachten. Mijn zelfvertrouwen was compleet verdwenen en uiteindelijk raakte ik burnout.
Dankzij de behandelingen van Sharon kon ik mijzelf weer herontdekken. Haar behandelingen brachten mij terug naar mijn eigen kern; mijn essentie. Voor het eerst in jaren zag ik weer wie ik was en waarvoor ik sta. Onzekerheid maakt langzaam plaats voor innerlijke kracht en de achtergronden van mijn valkuilen worden met iedere behandeling duidelijker. Het is een geweldig proces om door te mogen maken. Langzaam maar zeker verander ik van een rups in een prachtige vrije vlinder.

Marcia

Door jouw pure, gevoelige en warme manier van behandelen ben ik diep in mezelf mijn 'ik' tegengekomen. Compleet met negatieve en positieve kanten, het mag gewoon!

Truus

Ik ben sinds kort in behandeling bij Sharon. Tijdens haar behandeling durf ik zaken aan te raken die ik lange tijd voor mezelf heb weggestopt of verborgen heb gehouden. In de dagen na mijn behandeling lijkt het of het allemaal zijn weg vindt. Voor mij gaat het gepaard met heftige emoties, maar steeds voel ik een rust over mij komen die ik voor de behandeling van Sharon nooit gevoeld heb. Het geeft mij de kracht om de weg die ik ben ingeslagen helemaal af te wandelen. Samen met Sharon voel ik me in staat om mijn leven in eigen hand te nemen op weg naar mijn vrijheid.

Lisa

Sinds 2007 weet ik dat ik het Ehlers Danlos Syndroom heb. Een aangeboren, progressieve afwijking van het bindweefsel in mijn lichaam. Flexibiliteit, luxaties en dergelijke spelen een grote rol.

Hier is binnen de reguliere gezondheidszorg weinig aan te doen, buiten het er maar aan wennen en sterke pijnmedicatie en medicatie tegen de bijwerkingen daarvan slikken.
Mijn lichaam is erg instabiel, en ik heb steeds meer moeite met lopen.

Wat ik heerlijk vind om te merken is dat ik sinds de behandelingen van Sharon stevig op mijn benen sta. Niet alleen loop ik - tijdelijk - beter, de stabititeit die ik nu in mijn lichaam heb, zorgt er ook voor dat ik meer veerkracht heb in mijn geest. En dat is een heerlijk gevoel.

Bart

Sinds ik bij Sharon kom voel ik mij minder uitgeput.
Elke keer wordt een stukje ballast opgeruimd en zo sta ik steeds beter in mijn eigen kracht.
Bedankt Sharon voor al je hulp.

Petra

De zwaarste periode met oud zeer is achter de rug. Het is duidelijk merkbaar dat ik steeds meer mezelf ben en word. Als ik me onder mensen begeef, kom ik er naderhand achter dat ik gewoon lekker mezelf ben geweest. In zowel woord en daad. Dat geeft een immens gevoel van rijkdom.

Tevens worden nu tijdens de behandelingen de zaken die in het nu gebeuren gelijk omgezet, zodat het niet vast kan gaan zitten. Ik ervaar ook dat er minder blijft hangen en sneller wegvloeit. Het komt veel sneller op de plek waar het moet. Verwerkt, verteerd en uiteindelijk op de achtergrond.

Er is een nog groter verlangen ontstaan om verder te gaan, want ik kom steeds dichter bij mezelf en dat bevalt me wel.

Mimi

Ik werd, in een voor mij zware tijd, vrijblijvend door Sharon uitgenodigd om een behandeling van haar te ontvangen. Het raakte me dat zij zonder veel vragen door had dat ik wel wat steun kon gebruiken, veel andere mensen dachten een vrolijk, onbezorgd iemand in mij te zien.

Die avond was voor mij voor het eerst sinds lange tijd "Me-time". Het was letterlijk hartverwarmend zoveel exclusieve aandacht te krijgen. Ik kreeg het gevoel dat ik er toe deed! En nog steeds kom ik regelmatig in de praktijk. De ene keer praten we heel veel over dingen die me bezig houden, en waar ik al pratend nieuwe inzichten voor krijg, de andere keer is er lekker veel rust en ontvang ik veel energie. Ik ontspan dan dusdanig dat ik wel eens gekscherend vraag of er overnachtingsmogelijkheden zijn.

Met andere woorden, ik kom heel graag bij Sharon en ik heb haar praktijk dan ook al aan meerdere mensen aanbevolen. Zij heeft haar hart op de juiste plaats!

Carin

Sharon helpt mij bij het maken van keuzes voor de invulling van mijn toekomst. Zij doet dit op een warme wijze, geduldig en vol begrip. Door haar behandelingen word ik geprikkeld om gebeurtenissen uit mijn leven te plaatsen en een plek te geven, blokkades op te heffen. Hierbij krijg ik alle steun van Sharon maar zij geeft mij ook vertrouwen in mijn eigen kracht waardoor ik dit pad kan bewandelen.

Sinds haar behandelingen verandert mijn leven stapje voor stapje. Ik verwonder me vaak over de invloed die het op mij en mijn omgeving heeft, de puzzel valt stukje voor stukje in elkaar.

Ik weet nog niet alle antwoorden over de nieuwe weg die ik ga inslaan maar door de hulp van Sharon heb er alle vertrouwen in.

Pascale

Wat ik heel fijn vind in de aanpak van Sharon is dat ze mij het gevoel geeft alle tijd te hebben voor mij. De tijd lijkt zelfs stil te staan tijdens een energetische behandeling, waaraan ik mij overgeef met een ontspannen gevoel ontstaan uit vertrouwen en verbinding. Ik mag ervaren dat wat zich aandient in mij, alle aandacht krijgt.
De effecten ervaar ik later; een nieuw stukje authenticiteit in mijzelf is geraakt en geheeld.

Mara

Na 9 jaar ontstoken borsten te hebben gehad, waarvan de laatste 4 jaar zo erg dat zich wonden vormden die niet meer dicht groeiden, was ik radeloos. Ik had al 2 operaties en veel antibiotica achter de rug, maar de wonden bleven open en pijnlijk.

Door de begeleiding van Sharon, die gericht was op ontgifting van het lichaam door middel van een dieet, de emotionele boodschap van het ziektebeeld en op mij afgestemde middelen ben ik na 9 jaar pijn en angst niet meer radeloos. Mijn borsten zijn mooi dichtgegroeid, soms wordt het gebied nog onrustig, maar nooit zoals het geweest is.

Claire

In de tijd voordat ik naar Sharon ging, voelde ik mij vaak zwak en niet in balans. Ik wist niet goed waar dat gevoel vandaan kwam. Als hoog gevoelig persoon heb ik contact met bekende overledenen, maar ik trok ook entiteiten aan die belastend waren en het werden er steeds meer en meer... Totdat het er meer werden dan degene die ik naar het licht kon laten gaan.

Bij Sharon kwam ik erachter dat ik een beweging maakte die niet gezond was en ze hielp mij dat inzicht te verwerven en te verwezenlijken en op een goed moment kon ik de belangrijke beslissing maken dat ik zonder ze kon. Ik heb daarna geen (!) last meer gehad van ongewenste entiteiten en voel me krachtiger worden en kijk positief vooruit. Er waren natuurlijk meer punten waar we samen aan gewerkt hebben. Ik kreeg ineens angstgevoelens die ik van nature nooit gekend heb en in een van de behandelingen van Sharon bleek dat ik een angstgevoel van iemand anders overgenomen had. Ik was bestuurder van een auto met totaal vier personen en we kregen een ongeluk, ik had het angstgevoel van degene achter mij overgenomen.

Ik ben verrast en blij dat we dit probleem op deze manier op konden lossen. Ik ben dankbaar dat ik bij Sharon in behandeling mocht en mag zijn, ze is begripvol en werkt met veel liefde.

Marcel

Door de behandelingen van Sharon ben ik me heel bewust geworden van mijn gevoelens en kan ik deze beter uiten naar anderen toe. Ook gevoelens en gebeurtenissen uit het verleden hebben we aangepakt, waardoor ook dit een eigen plekje heeft gekregen en ik begrip heb gekregen voor reacties en handelwijzen van mensen uit mijn verleden. Naar de toekomst toe ben ik wakker geschud, kan ik mijn eigen gevoel volgen en erop vertrouwen.

Tot nu toe waren dit allemaal mooie sessies en zonder de begeleiding van Sharon zou ik nu niet zijn waar ik ben.

Nicole

In een rustige, vertrouwde en open sfeer zonder enig vooroordeel durfde ik bij Sharon langzaam mezelf te laten zien. Met een lach en een traan heb ik zo, samen met Sharon, mijn trauma's een plek kunnen geven. Sharon is warm, gevoelig en eerlijk. Kortom: een heerlijk mens, die vele kwaliteiten in zich draagt.

Manou

In de herfst van 2010 ben ik voor de eerste keer bij Sharon geweest. De klachten waarvoor ik kwam waren o.a. mijn gevoelige huid die bij elke verandering van weer, situatie, stress reageerde met jeuk en rode droge plekken. Ik was daardoor snel uit mijn lood geslagen, moe en kwam niet toe aan wat ik werkelijk wilde doen.

Het is nu februari en ik heb een aantal behandelingen van Sharon mogen ontvangen. Ik voel mij stabieler, heb meer energie en ben bezig om iets wezenlijks voor mijzelf op te zetten. Mijn huid is een stuk rustiger geworden. Ook al weet ik dat ik nog een weg te gaan heb, er is nu weer energie voor.

Petra

Sharon heeft me begeleid tijdens een van de zwaarste perioden uit mijn leven. We zijn stap voor stap op weg gegaan om te leren omgaan met hetgeen ik tegenkwam in mijn leven en hoewel ik de behandelingen soms als confronterend heb ervaren, heb ik hierdoor grote stappen gezet. Sharon's werkwijze heb ik als zeer liefdevol en begripvol ervaren en hierdoor kon ik het proces aan.

Als ik het moment dat ik bij Sharon begon vergelijk met hoe het nu met me gaat, kan ik zeggen dat er een wereld van verschil is in hoe ik het leven sta en hoe ik de wereld om me heen ervaar. Ik ben een positiever mens geworden met veel inzichten in mezelf en mijn medemens.

 
   

 

 
       
   
(C) 2023 Mariposa
Disclaimer
Over deze site