Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
CliŽnten over mij
Trainingen
 
 
 
Mariposa logo

 

Raindrop Massage

De Raindrop massage, die ik met heel veel plezier en aandacht geef, geef ik ook als training. In anderhalve dag, leer je alle oliŽn inzetten en de verschillende massagegrepen onder de knie te krijgen. In de terugkomdag, leer je energetische technieken om nog meer diepgang aan de massage te geven. De ģRaindrop Technique is ontwikkeld door D. Gary Young, de oprichter van Young Living essentiŽle oliŽn. In de jaren Ď80 van de vorige eeuw, ontwikkelde Gary een massage, waarin hij drie verschillende technieken met elkaar combineerde. Onderzoek wat Gary samen met een Lakota medicijnman genaamd Wallace Black Elk heeft gedaan, is een essentieel onderdeel van de Raindropmassage. Daarnaast brengt de Vitaflex techniek, met de kracht van essentiŽle oliŽn, het lichaam in structurele en elektrische uitlijning. Door deze combinatie van technieken wordt op diepe lagen binnen onze systemen gewerkt en is het effectief op zowel lichamelijk, emtioneel als spiritueel vlak.

De cursus geef ik in twee delen. De eerst dag is van 10.00 tot 17.00 (inloop vanaf 9.30) deze dag is inclusief een vegetarische lunch. De tweede dag is van 10.00 tot 12.30 uur. De kosten zijn in totaal Ä200.

Neem bij interesse graag telefonisch contact met me op.


Olie-avonden

Ik geef regelmatig info-avonden over de achtergrond en het gebruik van essentiŽle oliŽn. Deze wonderen uit de natuur zijn voor ons als mens op allerlei vlakken in te zetten om ons lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel te ondersteunen. Tevens gaan we praktisch aan de slag en neem je op het einde van de avond je eigengemaakte olie-product mee naar huis. Zo kun je meteen ervaren wat essentiŽle oliŽn voor jou kunnen betekenen.

Informeer naar de actuele data dmv een email naar s.nethercott@me.com onder vermelding van ďolieavondĒ.


Meditaties

Ik geef regelmatig meditaties in mijn praktijkruimte. De reden waarom de meeste mensen hebben geprobeerd om te mediteren en tot de conclusie zijn gekomen dat het erg moeilijk of onmogelijk is, is omdat ze het proberen te doen. Je kunt geen meditatie doen, je kunt wel meditatief worden. Meditatie is een staat van zijn. Als je je lichaam, je geest, je energieŽn en je emoties tot een bepaald niveau van volwassenheid cultiveert, ontstaat die meditatieve staat van zijn vanzelf. Onze geest houdt in beginsel niet van meditatie, want wanneer je je lichaam stilhoudt, wordt de geest ook stil. Wanneer je meditatief wordt, word je baas over je geest met als gevolg minder stress en angsten, een toename van mentale alertheid, focus en meer zelfbewustzijn.

De meditaties worden ondersteund door etherische oliŽn.

Informeer graag naar de opkomende meditaties de contactpagina. We starten om 10.00 uur en sluiten omstreeks 11 uur af met een kop thee en het uitwisselen van ervaringen. De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan. De kosten zijn Ä7,50 per persoon per keer. Opgeven kan via de contactpagina.


Reacties van deelnemers

"Ik heb tijdens de meditatie ervaren hoe het voelt om af te schakelen van de gedachten van alle dag. Los te laten en in mijn lichaam te keren. Ik voelde me heel ver weg. Een heerlijke energie vulde me en mijn hart vloeide over. Ik wilde graag loslaten maar besefte juist dat ik wil vasthouden wat me lief is en los wil laten wat negatief voor me is. Dat besef geeft me een geweldig gevoel."

"vasthouden wat me lief is loslaten wat negatief is"

"Je schepte een sfeer van veiligheid waardoor het mogelijk was om alles, maar dan ook alles los te laten en zo een laag te bereiken die voor aanvang van de meditatie onbereikbaar en onmogelijk leek.Ē 
   

 

 
       
   
(C) 2023 Mariposa
Disclaimer
Over deze site