Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Cliënten over mij
Trainingen
Sa Calma
Lowakimo
 
 
 
Mariposa logo

 

In het prachtige Menorca kom ik regelmatig helemaal tot mezelf en tot rust. Ver van het jachtige 'westerse' leven kan ik me hier in alle rust laven aan de heerlijke energie die het eiland uitstraalt. Het is het minst toeristische eiland van de Baleraren-groep. Er is veel ongerepte natuur: groen beboste heuvels en een rotsachtige kustlijn onderbroken door kleine idyllische baaien met de prachtigste zandstranden en een azuurblauwe zee. Menorca is uitgeroepen tot 'genetisch reservoir' omdat het een aantal bedreigde diersoorten herbergt. Dit en de mooie natuur maken het eiland ideaal voor wandelaars.

Mijn uitvalsbasis is 'Sa Calma', een prachtige ommuurde plek, een stukje paradijs op aarde. Binnen 'Sa Calma' ligt een vakantiewoning die het hele jaar door verhuurd wordt. Als je hier interesse in hebt, kun je dat via het contactformulier doorgeven.

Het vakantiehuis 'Sa Calma' ligt ongeveer 5 minuten rijden van Ciutadella, in het noordwesten van Menorca.

Het is een vakantiehuis gelegen op een terrein van 4000 vierkante meter. De eigenaren bewonen het huis aan de voorkant van het terrein. Het vakantiehuis ligt aan de achterkant. Er is daardoor optimale privacy. Het huis beschikt over een (overdekt) terras, een dakterras en een eigen stukje tuin.

De enorme vijgenbomen bieden in de zomer veel schaduw. Het huis is geschikt voor drie personen. Er is een badkamer met douche en toilet, een keuken met eettafel, een ruimte met slaapbank en een slaapkamer.

Het zwembad wordt gedeeld met de eigenaren, die er minimaal gebruik van maken.

 

 
   

 

 
       
   
(C) 2024 Mariposa
Disclaimer
Over deze site