Welkom
Welkom Wie ben ik? Werkwijze Voor wie? Consult Contact Links Schilderijen
 

 

   
Cliënten over mij
Trainingen
Sa Calma
Lowakimo
 
 
 
Mariposa logo

 

Stichting Lowakimo wil een samenlevingsvorm creëren, waarin het mogelijk is om op ecologische wijze te leven op een eigen stuk land in respect en liefde tot elkaar, de natuur en de omgeving.

Er is een gezamenlijke ruimte waar natuurlijk onderwijs, holistische geneeskunde en respectvol ouder worden vanzelfsprekend is en gemeenschapszin in de ruimste zin van het woord tot uiting kan komen. Onze gemeenschappelijke ruimten en faciliteiten staan voor iedereen open en zijn vrij toegankelijk, zodat de lowakimo-energie door iedereen ervaren kan worden.

Onze droom vloeit voort uit de wens een bijdrage te willen leveren aan een wereld waarin de leefbaarheid van de aarde en daarmee een leefbare wereld behouden wordt voor de mens. We willen een omgeving creëren waarbij de aarde en de mens samenwerken en er een natuurlijke overvloed ontstaat. In de afgelopen 100 jaar is de aarde ernstig vervuild. Om een toekomst te kunnen bieden aan onze kinderen willen we beginnen met het reinigen van onszelf, onze omgeving en de aarde. Met behulp van verworven moderne technieken willen we naar een situatie toewerken waar de belastende aspecten stoppen, zodat de aarde in de toekomst weer een paradijs kan worden. Dit alles is mogelijk door de verworven kennis en intelligentie van de mens in te zetten en ten dienste te stellen van het welzijn van de gehele gemeenschap.

Teruggaan naar de basis, naar de essentie van waar het in het leven om draait hoeft niet te betekenen dat we weer terug moeten naar een primitief leven. We kunnen gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen (glasvezel, aardwarmte, zonne-energie) en deze combineren met traditionele technieken (strobaal-leembouw, biologolisch tuinieren) en universele wijsheid.

Wij zijn gewone mensen, die bewuste keuzes maken. Wij staan bewust los van elke ideologie, godsdienst, politieke of maatschappelijke stroming, maar willen wel onze verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, voor onze kinderen en onze aarde. We willen in openheid, respect en natuurverbondenheid zijn en leven. Wanneer je ons op welke manier dan ook wil ondersteunen en ons plan een warm hart toedraagt, kunt je contact opnemen via de contactpagina. In dit beginstadium is elke ondersteuning, hoe klein ook, van belang voor het welslagen van ons project. Op dit moment zijn we bezig met de oprichtingsacte van Stichting Lowakimo en met het maken van een ondernemingsplan. Als je op de hoogte gehouden wil worden van de voortgang van Stichting Lowakimo, kun je ook dit kenbaar maken via de contactpagina.

 

 

 
   

 

 
       
   
(C) 2023 Mariposa
Disclaimer
Over deze site